Simona Halep, nominalizată pentru premiile Fed Cup Heart Awards

Federația Internațională de Tenis, ITF, a anunțat lista celor zece jucători de tenis nominalizați la premiile Fed Cup Heart Awards 2014, printre aceștia aflându-se și Simona Halep.

WTA-Tennis-simona halep

Premiile vor fi oferite pentru patru categorii, iar câștigătorii vor fi anunțați în perioada de desfășurare a Fed Cup World Group și a jocurilor din play-off, în 19-20 aprilie. Cei patru câștigători vor fi desemnați pe baza voturilor publicului, în perioada 3-28 martie, acestea putând fi înregistrate pe site-ul http://FedCup.com. Cei zece jucători nominalizați sunt Belinda Bencic (SUI), Angelique Kerber (GER), Karin Knapp (ITA) și Agnieszka Radwanska (POL), nominalizați pentru premiul World Group/World Group II. Kiki Bertens (GBR) și Simona Halep (ROU) nominalizați pentru zona Europa/Africa; Montserrat Gonzalez (PAR) și Teliana Pereira (BRA) pentru zona Americilor și Luksika Kumkhum (THA) și Sabina Sharipova (UZB) pentru zona Asia/Oceania.

Jucătorii au fost aleși de către un juriu Heart Award, format din președintele ITF Francesco Ricci Bitti și mai mulți foști jucători de tenis sau membri ai unor organizații media reputate. Francesco Ricci Bitti a declarat: „Fed Cup Heart Award a intrat în al șaselea său an de existență și continuă să recunoască contribuțiile speciale făcute de jucători pentru țara lor sau pentru competiție. Anul trecut, Fed Cup a sărbătorit 50 de ani de existență (ceea ce a coincis și cu centenarul ITF) și de aceea vreau să mulțumesc tutor jucătorilor pentru eforturile făcute în această perioadă pentru creșterea importanței și a succesului de care se bucură acum Fed Cup”.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More