Simona Halep în turul trei la Wimbledon

Simona Halep a învins-o în trei seturi, (6-3, 4-6, 6-4) pe Lesia Ţurenko, locul 170 în ierarhia mondială. În turul următor Simona urmează să întâlnească o adversară mult mai puternică, pe elveţianca Belinda Bencic – locul 71 în clasamentul mondial.

1403882885933

După ce a obţinut o victorie lejeră în primul tur al celui de-al treilea turneu de grand şlem al anului, Simona Halep a avut o misiune mult mai grea în turul secund la Wimbledon. Talentata tenismenă din ţara noastră a avut nevoie de o oră şi 51 de minute de joc pentru a accede pentru prima dată în carieră în turul trei al turneului de pe iarba londoneză.

În turul următor, Simona Halep va avea o misiune mult mai grea decât în precedentele două partide. Simona o va întâlni mâine, pe jucătoarea elveţiancă Belinda Bencic – locul 71 în clasamentul mondial. Elveţianca a trecut în primul tur, cu scorul de 2 – 1, de slovaca Magdalena Rybarikova, iar în turul doi a învins-o cu scorul de 2 – 0 pe jucătoarea americancă Victoria Duval.

Citește si...

Dezvăluirile fără precedent despre Academia Mouratoglou

Oana B

Simona Halep a revenit în țară

Redacția

Transylvania Open: Jaqueline Cristian avansează în turul doi

Oana B

Cinci jucătoare din România, pe tabloul principal la Transylvania Open 2024

Redacția

Simona Halep, suspendată patru ani pentru DOPAJ

Oana B

Agenţia Naţională Anti-Doping anunţă că nu se pronunţă în cazul Simonei Halep

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More