Simona Halep va începe sezonul 2016 la Brisbane

Jucatoarea de tenis  Simona Halep, locul 2 WTA, va începe sezonul 2016 în Australia, ţara natală a antrenorului ei, Darren Cahill, cu turneul „Brisbane International”, programat în perioada 3-9 ianuarie și dotat cu premii în valoare totală de 881.000 de dolari, constănțeanca renunţând să-şi apere titlul cucerit în acest an la Shenzhen, în China.

Directorul turneului de la Brisbane, Cameron Pearson, a declarat că a convins-o pe Halep să participe la „Brisbane International” după ce i-a arătat imagini cu atmosfera din timpul competiţiei. „Simona a dorit să participe la turneul nostru după ce a văzut imaginile cu publicul de la ultima ediţie şi cu arena, pe care i le-am arătat. Nu ştiu dacă Darren are vreo influenţă în faptul că ea a ales un alt turneu australian, dar el este un fan al competiţiei noastre”, a precizat Pearson.

La începutul acestui an, Halep a evoluat la un singur turneu WTA înainte de Australian Open, cel de la Shenzen, pe care l-a câştigat.

Citește si...

Halep nu va participa la turneul WTA de la Madrid

Ionuț Popa

Halep a primit un wild card la turneul de la Madrid (WTA)

Redacția

Halep ratează meciul România – Ucraina, din Billie Jean King Cup

Oana B

Halep a pierdut la Miami, după revenirea în circuitul WTA

Oana B

Paula Badosa, prima adversară a Simonei Halep la Miami

Szabi R

Simona Halep va participa la Miami Open

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More