Slovacia – Romania 21-23, Victorie in barajul de calificare la CM 2013!

Romaniei a invins cu 23-21 (12-11) echipaa  Slovaciei, in barajul de calificare la CM 2013 din Serbia.

Gheorghe Tadici a primit o suspendare de trei etapeRomania a aratat ca este mai valoroasa decat Slovacia sŸi a condus aproape tot meciul, desŸi a avut si momente mai slabe, gazdele egaland la un moment dat, in repriza secundaƒ, 13-13. Cel mai mare avantaj al echipei antrenate de Gheorghe Tadici a fost de cinci goluri, 20-15, dupa care gazdele s-au apropiat la douaƒ goluri, 22-20 pentru Romania. Diferenta de doua goluri a fost consemnataƒ sŸi la finalul partidei.

IŽn echipa Romaniei, o prestatie foarte bunaƒ a avut-o portarul Paula Ungureanu, care a aparat mai multe aruncari de la 7 metri. Spre finalul partidei, Romania a trecut cu bine peste o dubla eliminare.

Marcatoarele echipei antrenate de Gheorghe Tadici au fost Tacalie 7 goluri, Bradeanu 4, Curea 4, Pintea 3, Dinca 2, Nechita 1, Buceschi 1, Marin 1, in timp ce pentru Slovacia au punctat Tothova 9 goluri, Jakubisova 3, Michnova 3, Dubajova 2, Szollosiova 2, Rajnohova 1, Hornakova 1.

Meciul retur cu Slovacia are loc pe 8 iunie, in Sala Sporturilor „Antonio Alexe” din Oradea.

Citește si...

SCM Râmnicu Vâlcea a bifat al treilea transfer

Mircea M

Probleme financiare la clubul Dacia Mioveni, depunctare la zece zile!

Mircea M

Clasament marcatoare după 21 de etape

C. Sabău

Florentin Pera: Ne dorim să încheiem grupa cu maximum de puncte

Ionuț Popa

Liviu Andrieș după victorie cu Măgura Cisnădie

Vasile.M

Gorjencele au urcat pe locul opt după victoria cu Cisnădie

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More