Steaua armatei începe Liga 2 acasă, cu Csikszereda. CSA Steaua a „tocat” bani mulți pentru a promova!

„Steaua” lui Talpan și-a aflat programul de disputare a meciurilor din Liga 2, după promovare. „CSA Steaua” este clubul cu cel mai mare buget din sportul românesc, iar banii provin aproape în totalitate de la Ministerul Apararii Nationale.

Pe site-ul oficial al clubului BUGETUL pentru anul 2021 nu a fost publicat, chiar dacă finanțarea provine din bani publici.

CSA Steaua a „tocat” bani mulți pentru a promova!

  • 0,02% din întreg bugetul Ministerului Apărării Naționale pe 2020, 4,86 miliarde de euro, reprezintă suma cu care s-a ales echipa de fotbal CSA Steaua.

„Steaua” lui Talpan, mai exact secția de fotbal a avut parte anul trecut de un buget fabulos pentru ceea ce înseamnă cheltuielile întâlnite de regulă la un club din ligile inferioare din România. Steaua a primit din partea MApN nu mai puțin de 4,7 milioane de lei, adică în jur de un milion de euro.

Conform regulamentelor FRF aflate acum în vigoare, un club de fotbal nu poate promova în Liga 1 dacă societatea care administrează clubul e de drept public, iar în momentul de față Steaua e sub umbrela Ministerului Apărării Naționale.

Steaua armatei începe Liga 2 acasă, cu Csikszereda 

În prima etapă din Liga 2, Steaua lui Talpan va juca pe teren propriu chiar cu FK Csikszereda, iar apoi, în primele etape, până în a cincea rundă, va întâlni Viitorul Pandurii (deplasare), Dacia Unirea Brăila (acasă), Unirea Slobozia (deplasare), Ripensia (acasă).

Citește si...

România învinge Croația în drumul spre Euro

Redacția

România și Croația în preliminariile CE 2024! » Fără Neagu și Pintea!

Mircea M

Florentin Pera: Jocurile cu Croaţia sunt un nou început pentru echipa naţională

Ionuț Popa

Salariile restante către sportivii de la CS Minaur vor fi onorate până la sfârşitul anului

Mircea M

Craiova a bifat primul transfer pentru sezonul viitor

Oana B

CSM Târgovişte a câștigat Cupa României

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More