Steaua, Dinamo si Otelul amendate dupa etapa a 25-a din Liga 1

Etapa a 25-a a Ligii 1, a adus amenzi pentru Steaua, Dinamo sŸi Otelul Galati pentru incidentele in care au fost implicati suporteri.

dinamoLa revenirea în Ghencea a Stelei pentru meciul cu CSMS Iaşi, patru suporteri roş-albaştri au ajuns la Spitalul Municipal, după ce au intrat într-un conflict cu un grup de 20 de persoane puse pe scandal, pe Aleea Compozitorilor. Încă nu s-a aflat dacă atacatorii ar fi fost ultraşi ai uneia dintre rivale. În urma acestor incidente, clubul Steaua a fost sancţionat de Comisia de Disciplină a LPF cu o penalitate de 15.000 de lei.

Tot cu 15.000 de lei a fost amendat şi clubul Oţelul Galaţi, ai cărui susţinători au provocat mai multe incidente la partida din deplasare cu Viitorul Constanţa. Suporterii s-au înjurat, au rupt scaune, iar câţiva dintre ei au fost reţinuţi de jandarmi. Meciul dintre cele două echipe s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Conflictul a izbucnit mai intai in tribune, unde suporterii au rupt scaunele şi au aruncat cu ele unii în alţii. Jandarmii au fost nevoiţi să ingtervină în forţă, iar câţiva suporteri au fost reţinuţi. Scandalul a continuat şi în centrul oraşului, acolo unde un suporter din Constanţa a aruncat cu o piatra in autocarul în care se afla galeria celor de la Oţelul. Potrivit rtv.net, în urma incidentelor, trei suporteri au fost amendaţi cu câte 500 de lei, iar doi fani au Oţelului au primit interdicţia de a mai intra pe un stadion timp de un an.

Şi suporterii dinamovişti şi-au dat în petic la derby-ul cu CFR Cluj, de la finalul săptămânii trecute, iar acum gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare va plăti o amendă de 10.000 de lei.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More