Steaua, JOACĂ DEGEABA în Liga2!

CSA Steaua, club care e la al 2-lea sezon la rând fără drept de promovare înprimuleșalon. În sezonul precedent, militarii au terminat campionatul pe locul 4, dar accesul lor în barajul de promovare a fost blocat.
Se pare că acest episod se va repeta și anul acesta. Cu un buget de aproximativ 2 milioane de euro, CSA Steaua ar trebui să fie un candidat puternic la lupta pentru promovarea în prima ligă, dar, este al doilea sezon la rând când Liga 1 rămâne doar un vis pentru formația antrenată de Daniel Oprița.

MINCIUNI ȘI ÎNȘELĂTORIEI!

Fără nicio motivație să joace, echipa lui Talpan au stat amețiți și au încasat 3 goluri de la Oțelul. Apoi s-au chinuit cu un egal la meciul cu Poli Iași. Jocuri penibile, stadioane goale. Au pierdut și cu Buzău.

Ce era evident, se confirmă.

Echipa MAPN joacă degeaba in Liga2 și incurcă rezultatele, neavând drept de promovare, neavând motivație și jucându-și meciurile preferențial. Ce befeficii or fi ascunse?

 

Citește si...

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Dacia Mioveni rămâne în Liga Florilor

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More