Steaua şi-a luat atacant

Atacantul de 22 de ani, Mihai Roman este deja la a 6-a echipă în carieră.A început exploziv la Craiova, acolo unde Mititelu îl vedea următorul Cămătaru, după care dezafilierea echipei l-a aruncat, parcă, într-o altă dimensiune temporală.

A trecut pe la Petrolul, U Cluj, Severin și Năvodari, prin operații și rupturi musculare, trei ani în care timpul a stat pe loc.În acest sezon, a reapărut.a fost adus de Petre Grigoraș la Pandurii,unde a început să joace meci de meci și să dea goluri, totodata a fost convocat si la națională unde a atras atenţiacelor din conducerea Stelei. Oficialii campioanei au luat legătura cu omologii lor de la Târgu Jiu şi au bătut palma pentru transferul atacantului de 1,90 metri, scrie Gazeta Sporturilor.

Roman, care în acest sezon a înscris 8 goluri în 19 meciuri, va fi lăsat sub formă de împrumut la Pandurii până în vară, când se va alătura lotului campioanei. Cotat la 850.000 de euro de site-ul transfermarkt.de, tânărul atacant a fost convocat de Anghel Iordănescu la naţională pentru partida amicală cu Danemarca, în care nu a fost însă folosit. Steaua va plăti în schimbul său o jumătate de milion de euro, iar cei de la Pandurii vor păstra şi un procent dintr-un viitor transfer.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More