Stiinta Bacau a castigat Cupa Romaniei la volei feminin, editia 2012-2013

Stiinta Bacau a castigat Cupa Romaniei la volei feminin, dupa ce a invins in finalaƒ pe Dinamo Romprest BucuresŸti, cu scorul de 3-2, meci disputat in Sala Polivalentaƒ din Craiova.

Stiinta Bacau – Dinamo Romprest BucuresŸti 3-2 (18-25, 25-23, 27-25, 24-26, 15-8)

Stiinta-Bacau-campioana, foto sportbacaulA fost o partida echilibrata si spectaculoasa, in care ambele echipe au luptat pentru adjudecarea trofeului. Schimburi multe de mingi, atacuri in forta, blocaje in terenul advers, schimbari  de scor, toate pot fi puse sub titulatura de spectacol de volei. Jocul s-a asemanat cu meciul 3 de la Bacau din finala Play Off a Campionatului, unde Stiinta s-a impus de asemenea, tot in 5 seturi, 3-2  de mentionat ca in aceasta partida nu a evoluat Kremena kamenova, jucatoara din bulgaria fiind doar rezerva.

Primul set din Finala Cupei a fost adjudecat de dinamoviste, 25-18, bacauancele le-au castigat pe urmatoarele doua, 25-23 si 27-25, pe al treilea foarte echilibrat, dupa ce bucurestencele au avut 3 mingi de set, 24-21. Setul 4 a fost castigat de echipa Dinamo Romprest Bucuresti cu 26-24 si astfel s-a ajuns, din nou,  in set decisiv. Elevele antrenate de Florin Grapa au dominat categoric in decisiv pe care si l-au adjudecat cu 15-8. Astfel Stiinta Bacau reuseste eventul, Campionatul si Cupa, in sezonul competitional 2012-2013.

 

Citește si...

La mulți ani, Günter Enescu!

Mircea M

Clujencele vor a opta victorie

Ionuț Popa

Sala Antilopa, noua casă a voleiului românesc

Mircea M

Azi voleiul se joacă la Blaj

Redacția

Bănățencele au păstrat nucleul de bază 

Mircea M

CSM Lugoj pregătită pentru Supercupă

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More