Ştiinţa Baia Mare – Stroitel Minsk 1-3, în turul 2 al Challenge Cup

Ştiinţa Explorări Baia Mare a fost învinsă miercuri, pe teren propriu, de formaţia belarusă Stroitel Minsk, cu scorul de 1-3, în manşa tur din turul secund al Challenge Cup.

Ştiinţa Baia Mare – Stroitel Minsk 1-3 (25-20, 12-25, 20-25, 19-25)

stiinta baia mare

Scorul pe seturi a fost 25-20, 12-25, 20-25 şi 19-25, după 103 minute de joc. Partida retur va avea loc în 27 noiembrie pe terenul echipei din Belarus.

Edgardo Goas Garcia (Stroitel Minsk): Am început slab meciul, dar ne-am revenit la timp. Cred că am avut în față o echipă bună, cu mulți jucători de aceeași valoare, care pot oricând să intre în teren. Returul se anunță a fi interesant.

Robert Țuțea (căpitan Știința Explorări): În primul set am reușit să-i surprindem, după care în unele momente ne-am ținut de ei, dar ne-a lipsit constanța în joc. Puteam câștiga azi două seturi.

Marius Botea (antrenor princ. Știința Explorări): Ne-am așteptat la un meci greu. După cum am început, am crezut că vom putea produce o surpriză, dar din setul 2 totul s-a schimbat și parcă n-am mai avut prospețime în joc. Preluarea a fost principala noastră problemă în acest meci.

Câştigătoarea din dubla manşă se va califica în 16-ile Challenge Cup, în care se va duela cu echipa Landstede Zwoller (Olanda). În această fază din Challenge Cup este calificată şi Volei Municipal Zalău.

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More