STOICAN: „Am venit aici să salvăm cel mai mare brand din istoria fotbalului românesc”

by Redacția

Antrenorul principal Flavius Stoican îşi doreşte continuitate în rezultate după primul punct obținut în deplasare în acest sezon competițional, 0-0 cu UTA, la Arad, etapa trecută.

„Vreau să mergem pe continuitate, trebuie să tratăm fiecare meci foarte serios, să mergem pe linia pe care am început-o la Arad. Mă refer la dorinţă, la încredere, la sacrificiu. Am obţinut un punct foarte important, am jucat în inferioritate și consider că sacrificiul de care au dat dovadă aceşti băieţi trebuie să continue. Nu am obţinut decât un punct de moral, de încredere şi este bine să continuăm pe acelaşi traseu. Nu o să fie uşor, niciun meci nu este uşor, indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Mâine sunt convins că vom vedea pe teren o echipă care va dori să meargă pe aceeaşi linie. Nu contează dacă suntem favoriţi sau outsideri, important este să avem continuitate. Acest punct de la Arad a dat şi încredere jucătorilor. Avem nevoie şi de fapte, de încredere, de un rezultat bun. Nu vreau să stricăm ceea ce am făcut bun la Arad şi cred că o victorie va aduce un moral mult mai mare”, a sublinat Flavius Stoican la conferința de presă organizată înaintea meciului cu Gaz Metan Mediaș.

„Steliano Filip va avea un program separat, pentru că a pierdut foarte mult în ultima perioadă. Când va fi apt din punct de vedere mental şi fizic şi Dinamo va avea nevoie de el, cu siguranţă va fi în teren. Şi fiecare jucător va avea acelaşi tratament. Dar în momentul acesta face antrenament separat de grup, pentru că vreau să-l duc la capacitatea de sută la sută”.

Citește și...