miercuri, august 17, 2022

Șumudică e noul antrenor de la FCSB!

by Redacția

Gigi Becali este foarte hotărât și nu vrea să mai piardă un titlu în fața rivalei CFR Cluj . Marius Șumudică, liber de contract după despărțirea de Rizespor, s-a înțeles cu patronul celor de la FCSB.

”Vă pot spune că Toni Petrea n-a vrut să mai stea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește și atunci am luat legătură cu Șumudică, am rezolvat, am bătut palma, deci Șumudică va fi antrenorul. Peste două săptămâni, când încep pregătirea, va fi”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport Special.

Toni Petrea va fi înlocuit după un an, în care a câștigat Cupa României sezonul trecut, 1-0 în finala cu Sepsi, dar a ratat câștigarea campionatului în actualul sezon, în favoarea celor de la CFR Cluj.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii