Super transfer la Rapid

Noul sezon se anunță a fi specaculos, având în vedere mutările de la Dinamo, dar și SUPER transferul Rapidului. Coordonatorul Sloveniei, Dejan Vincić, va evolua în următorul sezon pentru echipa giuleșteană, a anunțat presa germană.

Născut în data de15 septembrie 1986, Dejan Vincić, are o înălțime de 2,00m. Un jucător foarte bun, cu mare experiență, vine în România  de la echipa VfB Friedrichshafen unde a evoluat trei sezoane consecutive. Dejan a mai evoluat la echipe cu renume: Halkbank Ankara, Narbonne Volley, PGE Skra Bełchatów și ACH Volley Ljubljana.


Presa gemană a anunțat marea mutare a voleiului românesc legendarul Moculescu, care va o va pregăti pe Dinamo. La cinci ani de la titlul cucerit cu echipa Volley Berlin, Stelian Moculescu a acceptat o altă proocare.

„ Dejan Vincic, jucătorul lui Friedrichshafen din 2020 până în 2023, a semnat cu Rapid București pentru sezonul viitor. Va fi un sezon foarte greu în România. Asta îl face atât de atrăgător”,a spus Moculescu pentru presa germană

Rapid a încheiat sezonul pe locul cinci, în fața renumitei echipe a Zalăului.

Sursa schwaebische.de

Citește si...

Componența grupelor EURO 2024

C. Sabău

România și-a aflat adversarele de la Euro 2024

C. Sabău

La Brăila se va decide câștigătoarea Cupei României

Redacția

Știința Explorări a terminat campionatul pe locul 9

C. Sabău

Turneul de promovare în Divizia A1

Redacția

Minaur s-a calificat la turneul final al echipelor de tineret

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More