Supercupa României va deschide oficial noul sezon la volei

Meciurile din Supercupa României, din 30 septembrie, masculin/feminin, vor deschide oficial sezonul în România. Intereseul este enorm pentru meciurile de la Blaj, federația de specialitate a anunțat că au fost epuizate toate biletele.

Campioana Volei Alba Blaj și câștigătoarea Cupei României, CSM Lugoj, se vor duela pentru primul trofeu al sezonului.  Cele două formații au făcut multe modificări în lot. Rămâne de văzut care dintre ele a realizat transferuri mai bune. Blajul va juca în preliminariile Ligii Campionilor, iar Lugojul s-a înscris în Challenge Cup, acolo unde în sezonul trecut a ajuns până în finală.

Supercupa României, la masculin, între campioana Arcada Galați și câștigătoarea Cupei României, SCM U Craiova. Se anunță un duelul interesant între cele două formații care, în comparație cu sezonul trecut și-au schimbat radical loturile de voleibaliști. Galațiul, campioana ultimelor cinci ediții în Divizia A1 o va întâlni pe Craiova care a câștigat sezonul trecut în premieră Cupa a României  mai are în palmares și un titlu de campioană. Arcada-Craiova e meciul care se va juca primul, în noua sală de la Blaj. Sala Sporturilor Alba Blaj va fi inaugurată cu prilejul acestui eveniment.

 

ACTUALIZARE: Toate biletele au fost cumpărate în doar câteva ore de la punerea lor în vânzare. Va fi sold out la partidele dintre CSM Arcada Galați și SCM U Craiova (ora 16:00), dar și la întâlnirea fetelor, între campioana CSM Volei Alba Blaj și câștigătoarea Cupei României, CSM Lugoj (ora 19:00), informează FRVolei.

Citește si...

Corona Brașov învinge campioana în trei seturi

Mircea M

Florentin Pera: „Sunt foarte mândru de jucătoare, au luptat până la capăt”

Redacția

„Tricolorele”, victorie în fața Japoniei

Redacția

Corona Brașov întâlnește campioana

Mircea M

Calificarea în sferturi, aproape imposibilă

C. Sabău

U-BT Cluj-Napoca la a zecea victorie consecutivă în campionat

Szabi R

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More