Suspendări în liga 1

Antrenorul Edi Iordănescu a fost suspendat două etape după ce a fost trimis în tribună pentru protest la meciul de pe Municipal, cu Dinamo București. El a primit și o amendă de la Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal, în valoare de 320 lei .

Ieșirea lui Iordănescu la meciul cu Dinamo nu a rămas nepedepsită. Antrenorul gorjenilor a fost sancționat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal cu 320 de lei și suspendarea la următoarele două etape. La meciul cu Concordia Chiajna a stat în tribune, însa va sta în tribună și la partida cu FC Brașov. Pe lângă Edi Iordănescu, nu a fost singurul amendat.

” Se sancționează jucătorul Grigore Nicolae (FC Dinamo 1948) cu suspendare pentru 1 joc și o penalitate de 740 lei; În baza art. 53.1 din RD se sancționează dl. Stelescu Ionuț (antrenor secund CS Pandurii) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 320 lei; În baza art. 53.1 din RD se sancționeaza dl. Iordănescu Edward (antrenor CS Pandurii) cu suspendare pentru 2 jocuri și o penalitate de 320 lei„  – se arata in comunicatul FRF.

În cadrul clubului Pandurii Târgu Jiu, a fost sancționat și Dorian Gugu, statistician la gruparea gorjeană. Acesta va fi suspendat o lună și este nevoit să achite o amendă în valoare de 640 de lei. Sancționările vin după meciul cu Dinamo București, desfășurat pe Stadionul Municipal, săptămâna trecută. Unde elevi lui Iordănescu au câștigat partida cu 3-2.

Citește si...

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

Explicațiile furnizorului de tehnologie VAR după meciul FCSB – Farul Constanța

Oana B

La mulți ani, Gheorghe HAGI!

Redacția

Măsură adoptată pentru creșterea numărului de jucători formați la nivel național

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More