joi, august 18, 2022

Tadici: Suntem mereu în deplasare, în timp ce alte echipe joacă de cinci ori pe teren propriu

by Redacția

La începutul sezonului s-a votat în Consiliul de Administrație FRH ca turneele să se dispute pe terenuri neutre, din păcate FRH a uitat acest aspect extrem de important. Dacă privim lucrurile pe final de TUR, anumite echipe din Liga Florilor au fost defavorizate financiar, în mod voit, de către FRH prin programarea turneelor.

„Turnee marca FRH!!!”

Până în etapa a 14-a s-au jucat 4 turnee în capitală urmând ca ultima rundă din TUR să se joace tot la București. Curios că nimeni nu zice nimic, ori nu vrea să spună de frica sancțiunilor, probabi sunt mulțumiți de organizare, de modul în care sportivele se schimbă pe holuri și în tribunele sălilor de sport, în timp ce la fotbal vestiarele sunt deschise pentru fotbaliști.

Antrenorul echipei HC Zalău, Gheorghe Tadici este nemulțumit de modalitatea prin care se programează aceste turnee, cu doar o singură etapă, „turnee marca FRH”.

„După cum știți dacă zici adevărul ești sancționaț. Aceste condiții pe care le vedeți, sunt curioase, așteptăm să vedem până când se vor întâmpla aceste turnee cu o singură etapă. Am cheltuit aproape  800 de milioane pe testele PCR, din cinci în cinci zile am fost obligați să ne testăm. Este bine așa că se joacă, s-a terminat și luna martie, se termină și turul campionatului cumva, o să vedem dacă se va termina campionatul, probabil că la un moment dat se va întrerupe iar noi avem probleme mari cu finanțatorii. Suntem mereu în deplasare în timp ce alte echipe joacă de cinci ori pe teren propriu, am mai jucat așa odată pe la Vâlcea, ori pe la Baia Mare.” a declarat Gheorghe TADICI .

Se așteaptă testele antigen!!!

În luna februarie s-a promis de către Ministrul sportului Eduard Novak, trecerea la testele antigen, timpul trece iar banii se cheltuiesc pe testele PCR.

 

Nu apucăm să ajungem acasă că trebuie să ne întroarcem la București, nu am apucat să plătim testele și trebuie să mergem acasă iar luni să ne testăm încă odată. Sper să vină odată și testul antigen, așa cum a promis ministrul sportului, sper să fie măcar din retur. Ca și exemplu, în Ungaria testele sunt achitate de federația lor, așa ar fi cu totul altceva. Nu știu ce are de câștigat această competiție dacă se continuă așa.” a spus Gheorghe Tadici.

Mai jos avem locațiile unde au fost programate de FRH turneele:

  • Sala Olimpia, Ploiesti prima etapă.
  • Sala Kati Szabo, Sf. Gheorghe etapele 2, 4, 5.
  • Sepsi Arena, Sf. Gheorghe etapele  3, 10, 14,
  • Sala Polivalenta, Bucuresti etapele 6, 8, 9, 11, 15.
  • Sala Sporturilor DP Colibasi, Brașov, etapa a 7-a.
  • Sala Traian, Rm Vâlcea, etapa a 12-a.
  • Sala Lascar Pana, Baia Mare etapa a 13-a.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii