Tadici suspendat de EHF pentru returul „sferturilor” Cupei EHF

Curtea Internațională de Handbal a decis să se pronunțe într-un caz disciplinar deschis în urma descalificării directe a antrenorului Gheorghe Tadici, în partida tur din cadrul sferturilor de finală ale Cupei EHF, informează site-ul oficial EHF.

Antrenorul a protestat și a depășit limitele zonei sale dedicate. El a fost astfel descalificat direct. După această sancțiune, antrenorul echipei HC Zalău, nu a părăsit imediat terenul de joc și a incitat publicul astfel încât să creeze o atmosferă negativă care a cauzat întreruperea meciului.

Instanța EHF a considerat acest comportament nesportiv.
 
Prin urmare, antrenorul echipei HC Zalău este suspendat de la participarea la concursurile clubului EHF pentru următoarele două meciuri, dintre care unul este amânat pentru o perioadă de probă de doi ani. Acest lucru înseamnă că Tadici nu poate fi prezent pe banca echipei sale la meciul retur de la  Kastamonu din această duminică.
[themeum_category category=”volei” layout=”carousel” title=”” maxpost=”9″]

Citește si...

Craiova a bifat primul transfer pentru sezonul viitor

Oana B

Clasament marcatoare după 17 runde

C. Sabău

Victorie pentru gorjence în duelul cu Brașov

Vasile.M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

Minaur învinsă în fief-ul campioanei

Mircea M

Gloria bifează a noua victorie consecutivă. Prestație bună pentru HC Zalău la Bistrița

C. Sabău

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More