Tecău și Rojer au câștigat finala de dublu de la Beijing

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda) a cucerit titlul probei de dublu masculin de la Open-ul Chinei, turneu 500 ATP, dotat cu premii de peste 2.500.000 de dolari.

Horia și Juls au învins în finală dublu Julien Benneteau/Vasek Pospisil, cu scorul de 6-7(6), 7-5, 10-5, după o partidă care a durat o oră și 49 de minute.

Este al doilea titlu consecutiv pentru perechea româno-olandeză obținut în China și al 7-lea de anul acesta. Săptămâna viitoare, vor juca la Masters-ul de la Shanghai.

 

„Sunt foarte bucuros. În afară de cele două titluri câștigate în China, am jucat foarte bine, am avut condiții bune care se potrivesc jocului nostru. Suntem fericiți că am reușit să luăm cele două trofee. Sperăm să continuăm tot așa”, a declarat Horia la final de meci.

„A fost un meci greu. Am avut câteva șanse la început de meci, când am făcut break de două ori, dar adversarii noștri de azi au revenit. Au jucat foarte bine, dar noi am reușit să rămânem concentrați și să luptăm până la capăt”, a adăugat Rojer.

Horia și Juls au fost recompensați, pe lângă trofeu, și cu 500 de puncte ATP necesare pentru a mai consolida locul 6 în clasamentul care contează pentru Turneul Campionilor.

Citește si...

Halep a anunțat încheierea coşmarului trăit un an şi jumătate

Redacția

Dezvăluirile fără precedent despre Academia Mouratoglou

Oana B

Simona Halep a revenit în țară

Redacția

Transylvania Open: Jaqueline Cristian avansează în turul doi

Oana B

Cinci jucătoare din România, pe tabloul principal la Transylvania Open 2024

Redacția

Simona Halep, suspendată patru ani pentru DOPAJ

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More