Teodora Bloj rămâne la Gloria Bistrița

Valorosul inter stânga va continua alături de echipa de suflet a bistrițenilor.
Teodora Bloj a decis ca și în viitorul sezon competițional să joace pentru Gloria Bistrița, echipă alături de care în urmă cu aproape o lună a câștigat medalia de bronz în campionat, informează site-ul oficial al clubului.

”Mă bucur că voi continua la Bistrița pentru că mă simt bine aici. Pentru noul sezon îmi doresc să avem un parcurs cât mai lung în Cupa EHF iar în campionat să luptăm pentru medalii la fel ca și în sezonul care tocmai s-a încheiat. Abia aștept reîntâlnirea cu suporterii, cărora le mulțumesc că ne-au fost mereu alături.” a declarat Teodora-Adriana Bloj pentru sursa citată mai sus.

Bloj s-a născut la Târgu Mureș. A început să joace handbal la vârsta de 7 ani și a practicat acest sport timp de peste 10 ani la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Mureș. La vârsta de 18 ani s-a mutat în Ungaria, unde a evoluat pentru Szeged KKSE și Hódmezővásárhely LKC, iar din 1 iulie 2008, pentru Siófok KC. În 2012, Teodora a obținut cu Siófok medalia de bronz în campionatul maghiar și s-a clasat între primele 10 marcatoare din prima ligă maghiară. Pe 3 iulie 2012, Teodora Bloj s-a alăturat echipei de primă divizie TuS Metzingen pentru care a jucat un sezon. În 2014 a jucat pentru echipa germană din divizia secundă HSG Pforzheim. În aprilie 2015, handbalista s-a transferat în Liga Națională, la clubul SC Mureșul Târgu Mureș din orașul său natal. După retrogradarea, la sfârșitul sezonului, a echipei târgu-mureșene, Teodora Bloj a semnat un contract pe doi ani cu HC Zalău. În sezonul 2017-2018 a jucat pentru Corona Brașov.
În ultimul sezon a jucat pentru Gloria 2018 Bistrița Năsăud.

Foto Facebook Gloria Bistrița 

Sportul unește oamenii – Cadoria
Sportul înseamnă sanatate