Timișoara va găzdui cel mai important turneu de volei pe plaja din Romania

În perioada 6-9 iulie 2016, Timișoara va găzdui a doua ediție a celui mai important turneu de volei de plajă din România. Evenimentul, organizat de UVT Agroland Timișoara, în parteneriat cu CSM Timișoara și Primăria Municipiului Timișoara, se va desfășura la baza de beach volley din Parcul Rozelor.

2016 CEV Beach Volleyball Satellite Timisoara

Competiția se află pe calendarul Confederației Europene de Volei. Pe lista de înscrieri se regăsesc, 36 de echipe care vor reprezenta 15 tari.

La turneul de la Timișoara vor participa și  finalistele de anul trecut din Germania: Katarina Schillerwein/Cinja Tillmann (aur) si Teresa Mersmann/Isabel Schneider (argint). Pana in acest moment echipele inscrise sunt: 5 din Austria, 3 din Cehia, 2 din Danemarca, 1 din Spania, 8 din Germania, 1 din Israel, 3 din Italia, 1 din Letonia, 3 din Olanda, 2 din Serbia, 3 din Norvegia, 1 Polonia, 1 Suedia, 1 Slovenia si 1 din Ucraina.

În 2015, Satelitul European Feminin de Volei pe Plajă de la Timișoara a fost un adevărat spectacol sportiv, care a adus în Parcul Rozelor numeroși spectatori. Pentru punctele CEV și premiile puse în joc s-au luptat 24 de echipe europene.

[themeum_category category=”prezentare-echipe” layout=”popular” title=”Citeste si…” maxpost=”9″]

[themeum_category category=”euro-2016″ layout=”carousel” title=”Citeste si…” maxpost=”9″]

Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri

Citește si...

VIDEO Adin Cojocaru, după calificarea naționalei Under 18 la Campionatul European

Ionuț Popa

Volei Alba Blaj eliminată din Europa

C. Sabău

Voleiul românesc este în doliu

C. Sabău

Performanțe remarcabile în voleiul românesc în 2023

Oana B

Adin Cojocaru: Participarea la o ediţie a Jocurilor Olimpice este un obiectiv pe termen lung al FRV

Redacția

RETROSPECTIVĂ 2023 Adin Cojocaru: Strategia actuală a federaţiei dă rezultate

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More