Tomas Ryde: Cel mai important este felul în care jucăm!

”Tigroaicele” au participat la competiția amicală din orașul german Wittlich, alături de campioana Franței, Metz, campioana Germaniei, Bietigheim, și trei dintre reprezentantele nemților în Cupa EHF: Buxtehuder, Metzingen și Leverkusen.

Handbalistele de la CSM București au câștigat meciul cu Buxtehuder, au terminat la egalitate cu Bayer Leverkusen și au fost învinse de Metz și Bayer Leverkusen, terminând astfel competiția pe locul patru.

”A fost foarte bine că am jucat împotriva unor echipe puternice precum Metz. În continuare nu ne putem baza pe Lekic, Cristina Neagu și Dragana, Carmen și Linnea, dar am jucat bine, ne-am luptat bine. Nora Mork și Gabi Perianu au colaborat foarte bine cu Crina Pintea, am câștigat la capitolul extreme, cu Laura și Iulia. Cel mai important este felul în care jucăm, în care comunicăm. Anumite aspecte s-au îmbunătățit, am dezvoltat altele, sunt fericit dacă vom continua pe aceeași linie.” a declarat Tomas Ryde pentru site-ul oficial al clubului bucureștean.

Carmen Martin și Linnea Torstenson nu au evoluat la turneul din Germania, nefiind apte de joc, însă ambele vor reveni pe teren cu ocazia celui de-al doilea turneu de pregătire, programat în perioada 8-11 august în localitatea suedeză Skovde.

Sportul înseamnă sanatate
Contact NsaTV