Tomis castigă derby-ul cu Zalău!

Derby-ul din Divizia A1 de volei masculin, disputat în această după-amiază, la Constanța, între Tomis și Volei Municipal Zalău, a fost câştigat de către gazde care au cedat un prim set, dar și-a trecut în cont toate cele trei puncte: 3-1 (-22, 18, 15, 23).

Partida a fost o restanță din cadrul etapei a 17-a care indiferent de câstigatoare nu schimba nimic  în clasamentul sezonului regulat, unde Tomis conduce în urma celor 21 de victorii din tot atîtea meciuri disputate, în timp ce Volei Municipal Zalău rămâne pe locul secund, la șase puncte distanță.

Din lipsa mizei, ambele echipe au abordat partida cu jucatorii de rezervă, Municipal Zalău a mers la Constanța cu doar șapte jucători, însoțiți de antrenorul secund al echipei, Stoyan Stoev antrenorul principal a ramas la Zalău.

Ardelenii au început foarte bine jocul, astfel au castigat primul set, însă totul a revenit la normal și Tomis s-a impus fără mari emoții în următoarele trei seturi.

Sezonul regulat din Divizia A1 se va încheia sîmbătă, 14 martie, când Tomis Constanta va juca în Capitală, cu Dinamo București, ocupanta locului trei, într-un meci transmis în direct de Digi Sport, de la ora 17.45. După încheierea sezonului regulat, se trece în prima fază din play-off, în care CVM Tomis Constanța va întâlni, cel mai probabil, pe SCM U Craiova, în timp ce Municipal Zalău va juca împotriva celor de la Dinamo. În această fază a competiției, se joacă după sistemul “cel mai bun din cinci meciuri”, primele două confruntări fiind gazduite de echipa mai bine clasată (21 și 22 martie), următoarele două de echipa mai slab clasată, iar meciul decisiv, dacă se va ajunge până acolo, se dispută pe terenul echipei mai bine clasată.

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More