Tomis Constanţa a câștigat în deplasare la U Cluj

Volei masculin, CVM Tomis Constanţa a învins în depalsare la Universitatea Cluj cu scorul de 3-0 (25-19, 25-15, 25-22), într-un meci restanţă din cadrul etapei a 16-a a Diviziei A1 la volei masculin.

CVM-GonzalesVoleibaliştii lui CVM Tomis se aşteptau ca meciul de la Cluj să fie unul mai simplu, gazdele fiind până acum cea mai slabă echipă din campionat. Jocul disputat contra Universităţii a fost ”la pas” pentru elevii lui Martin Stoev, liderii autoritari ai Diviziei A1. După un adevărat galop de sănătate, CVM Tomis a câştigat cu 3-0, pe seturi, la 19, 15 şi 22, lăsând în continuare pe clujeni fără nicio victorie. ConstănÅ£enii şi-au permis să îi menajeze pe titularii Gontariu şi Gonzalez şi chiar să îi facă loc în teren mezinului Mihai TarÅ£a, care de altfel a făcut o partidă foarte bună.

Meciul care urmează, cel de sâmbătă de la Şimleul Silvaniei, al doilea joc consecutiv în deplasare, se anunţă  ceva mai dificil, echipa Phoenix din localitate fiind una redutabilă pe teren propriu.

 

Citește si...

Știința Explorări a terminat campionatul pe locul 9

C. Sabău

Turneul de promovare în Divizia A1

Redacția

Arcada Galaţi s-a calificat în finala Diviziei A1 la volei masculin

Redacția

Zalăul câștigă în Bănie și va juca cu Steaua pentru locurile 5/6

C. Sabău

Craiova câștigă în decisiv la Zalău. Fază controversată în setul al treilea!

C. Sabău

Rapidul se impune la Brașov și duce meciul în decisiv!

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More