Tomis Constanta campioni la volei masculin!

Dupapatru ani de as™teptare, CVM Tomis Constanta a cucerit ieri searaƒ un nou titlu de campioanaƒ a Romaniei la volei masculin.

CVM Tomis Constanța – SCM U Craiova 3-2 (21-25, 25-21, 33-35, 25-22, 15-9).

tomis constantaDupaƒ doua victorii categorice la Constant›a, tomitanii s-au impus si in primul meci de la Craiova, cu scorul de 3-2 la seturi.

IŽnvingatori in primele douaƒ meciuri ale finalei Diviziei A1 la volei masculin, disputate la malul maƒrii, voleibalis™tii CVM-ului porneau cu prima sansƒ in partidele programate la Craiova. Oltenii au intrat insaƒ in teren decisi saƒ isi vandaƒ scump pielea s™i sa intoarcaƒsansele la titlul de campioanaƒ a Romaniei. Astfel caƒ, extrem de motivat›i, au reus™it saƒ isi treacaƒ in cont primul set dupaƒ 25 la 21.

Constaƒntenii au egalat pe tabela dupaƒ ce s-au impus cu acelas™i scor, pentru ca apoi saƒ se dispute un set cu adevaƒrat dramatic, transat de gazde in favoarea lor cu scorul de 35 la 33. Aceasta avea sa fie insa ultima zvacnire a Universitat›ii Craiova, pentru ca din acel moment la conducerea partidei s-a aflat o singuraƒ echipa CVM, care s-a impus in ultimele part›iale, scor 25 la 22, respectiv 15 la 9 in decisiv. 3-2 la seturi s™i 3-0 la zero la general a fost scorul care a adus titlul la Constant›a dupa o pauzaƒ de 4 ani.

Citește si...

Un nou transfer la Craiova

Redacția

Coordonator din Argentina la Corona Braşov

Redacția

Două noutăți la Corona Brașov

Redacția

S-a stabilit țintarul Diviziei A1 la volei masculin, sezon 2024-2025

C. Sabău

Carol Kosinski, la Arcada Galați!

Mircea M

Schimbări majore la CSA Steaua!

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More