Tomis Constanţa la prima înfrângere in liga nationala

Jucătorii antrenați de Dănuț Pascu au oprit seria de victorii a constănțenilor. CVM Tomis era neînvinsă în competițiile interne de aproape un an de zile.

SCM U Craiova – CVM Tomis Constanta  3-0 (25-16, 25-19, 25-23)

tomis

Voleibaliștii antrenați de Martin Stoev au început bine partida cu oltenii și au condus până la punctul 6, moment în care vicecampioana a pus stăpânire pe joc și a câștigat primul set la 16.

Parțialul secund s-a desfășurat după același scenariu, cu Tomis la conducere în debutul setului. Craiovenii au egalat la 10 și au trecut din nou la conducerea ostilităților. Jocul campioanei a continuat să sufere atât în atac cât și în apărare, fapt de care a profitat din plin Craiova, care s-a impus cu 25-19. Chiar dacă Stoev a schimbat de mai multe ori sextetul de bază, Tomis nu a reușit să facă prea multe nici în setul 3, unul mult mai echilibrat.

Un moment important al jocului s-a desfășurat la 23 egal, atunci când Spînu a făcut as, iar arbitrul principal a repetat mingea. S-a terminat 3 la 0 pentru SCMU Craiova, iar CVM Tomis înregistrează prima înfrângere în campionat după aproape un an de invincibilitate.

VEZI REZULTATELE ETAPEI A 7-A

[post_ender]

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Dinamo are un nou antrenor

C. Sabău

Coordonator croat la Arcada Galați

Redacția

Un nou transfer la CSA Steaua

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More