Tragerea la sorți pentru şaisprezecimile Cupei Cupelor, Metz Handball in prima urna valorica

Cu două echipe calificate in ultimul weekend, patru echipe care vin din grupele Ligii  EHF Campionilor și alte zece echipe calificate din runda 3  in acest sfarsit de saptamana, şaisprezecimile din Cupa Cupelor sunt complete.

Tragerea la sorți 3

VEZI AICI TRAGEREA LA SORTI DE LA VIENA

Tragerea la sorți pentru şaisprezecimile Cupei Cupelor va avea loc marți 19 noiembrie, la ora 11.00, la Biroul EHF din Viena. Prima etapă a şaisprezecimilor este programată pentru 1-2 februarie,iar returul la o săptămână după.

La sfarsitul saptamanii trecute, echipa daneză Tvis Holstebro și cea norvegiană Byasen Trondheim au obtinut calificarea. In acest weekend, alte 10 echipe au reuşit sa obtina calificarea din runda a 3-a.Hypo Niederösterreich, FTC Rail Cargo Hungaria, Metz Handball și HC Podravka Vegeta alăturându-se din grupele Ligii Campionilor.

Jomi Salerno a obtinut o remiza 33:33 in prima manșă, dar norvegiencele  de la Tertnes Bergen au castigat a doua confruntare cu 25:16, scorul final dupa cele doua manse 58-49.

O alta echipa scandinavă, Lugi HF, părea să aibă avantaj împotriva Buxtehuder SV, dup ace a castigat 26:24 în deplasare. În meciul retur de duminică  din Lund, avand 1.310  spectatori, echipa germana a câştigat cu scorul de 27:22 și sa calificat in şaisprezecimi, cu o un scor final de 51:48.

„Am stat bine în apărare, mai ales în prima repriză. Comparativ cu primul meci am fost mai bune la citit jocul adversarilor noștri și am acţionat în consecință „, a declarat antrenorul, Dirk Leun, Buxtehude, pe site-ul clubului său.

Cercle Dijon Bourgogne părea , de asmenea, că avea o șansă bună să continue în turneu, după ce a pierdut doar cu 24:22 în deplasare cu HC Odense. Cu toate acestea, cei 1.500 de spectatori de la Palais des Sport JM Geoffroy din Dijo, au asistat la o infrangere a echipei gazede, la pauza danezele conduceau cu 15:8, iar in a  doua jumătate a meciului franţuzoaicele s-au apropiat puţin de scorul danezelor, dar numai pentru o vreme, scor final 25:19.

O victorie de 27:25, acasă, împotriva Veszprem Barabas Dunatakarek s-a dovedit a nu fi suficientă pentru Gorodnichanka, atunci când echipa din Belarus a vizitat gazdele maghiare pentru meciul retur. Veszprem a castigat la patru goluri, 31:27, și astfel a ajuns în etapa următoare, cu o victorie totală de 56:54.

O victorie de 25:23 în România împotriva ASC Corona 2010 Brasov i-a avantajat pe  HC Lokomotiva Zagreb înaintea celui de-al doilea meci  și printr-o victorie cu exact aceleași cifre Dom Sportova Hall, scor final 50-46.

Rostov-Dona a câştigat la două goluri 64-24 in deplasarea din turcia in fata echipei locale Muratpasa Belediyesi SK si părea să fie mai mult decât sufficient, pentru meciul retur.  În Palace of Sport,  2.500 de spectatori, i-au văzut pe Rostov-Don câştigând a doua mansa cu nu mai putin de 39:19 și astfel a eliminat orice îndoială referitor la care echipă va merge mai departe, scor final 65-43.

Urna 1

Hypo Niederösterreich (AUT)

HC Podravka Vegeta (CRO)

Team Tvis Holstebro (DEN)

Fleury Loiret Handball (FRA)

Metz Handball (FRA)

Érd Handball Club (HUN)

FTC-Rail Cargo Hungaria (HUN)

Byasen Trondheim (NOR)

 

Urna 2

HC Lokomotiva Zagreb (CRO)

HC Odense (DEN)

Viborg HK (DEN)

Buxtehuder SV (GER)

Veszprem Barabas Dunatakerek KC (HUN)

Tertnes Bergen (NOR)

Rostov-Don (RUS)

Zvezda Zvenigorod (RUS)

 

Tragerea la sorţi a meciurilor pentru şaisprezecimile Cupei Cupelor  vor avea loc marţi, la Viena.VEZI AICI TRAGEREA LA SORTI DE LA VIENA

VEZI REZULTATELE  DIN CUPA CUPELOR

[post_ender]

Citește si...

România și Croația în preliminariile CE 2024! » Fără Neagu și Pintea!

Mircea M

Florentin Pera: Jocurile cu Croaţia sunt un nou început pentru echipa naţională

Ionuț Popa

Salariile restante către sportivii de la CS Minaur vor fi onorate până la sfârşitul anului

Mircea M

Craiova a bifat primul transfer pentru sezonul viitor

Oana B

Clasament marcatoare după 17 runde

C. Sabău

Minaur are șapte jucătoare la națională

Ionuț Popa

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More