marți, august 16, 2022

Trei panduri, convocați la naţionala Under 15

by Vasile.M
FOTO: Facebook Pandurii Tg.Jiu
Trei dintre juniorii clubului Pandurii Târgu Jiu, născuţi în anul 2007, au primit, pe adresa clubului, convocarea din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru naţionala Under 15 ani.

Juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă, pregătiţi de antrenorul Alin Poenaru, vor lua parte la o acţiune de formare a lotului Under 15 organizată de FRF la centrul Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia şi cel de la Buftea.

Acţiunea va avea loc în perioada 15 – 21 iulie 2021, antrenamentele şi jocurile urmând să se desfăşoare pe terenurile FRF de la Buftea şi Mogoşoaia.

Pentru că juniorii Fabian Grad, Mario Ţambu şi Ionuţ Buţă se aflau în vacanţă în această perioadă, aceştia s-au pregătit timp de o săptămână cu jucătorii din lotul echipei Pandurii Târgu Jiu pentru reacomodarea la efort înaintea de a pleca la acţiunea FRF de la Bucureşti.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii