„Tricolorele” au nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse pentru îndeplinirea obiectivului

Reprezentativa României va juca sâmbătă după-amiază cu selecționata statului Porto Rico, de la ora 16:30.

Tricolorele au pierdut la limită în fața campioanei mondiale, Olanda, care s-a impus cu 31-30. Finalul a fost tensionat, dar adversarele au învins profitând de câteva erori ale fetelor.

Evoluția bună din partida cu Olanda trebuie să continue și în următoarele două meciuri, în care „tricolorele” au nevoie de victorie pentru a rămâne cu șanse reale pentru îndeplinirea obiectivului, clasarea pe unul din primele 10 locuri. Golaverajul poate face diferența în clasamentul final, zona locurilor 9-16.

În ultimul meci al grupei, naționala României va întâlni echipa Suediei, luni de la ora 19,00.

Danemarca, Germania, Spania şi Brazilia, care nu au făcut niciun pas greşit la acest turneu final, au obţinut calificarea în sferturile de finală ale Campionatul Mondial de handbal feminin din Spania, în urma victoriilor de vineri.

Forul internaţional de handbal (IHF) a anunţat că naţionala feminină a Chinei s-a retras de la CampionatulMondial din Spania, după depistarea unui caz pozitiv Covid-19. Meciurile de vineri, respectiv duminică, în compania Tunisiei şi Slovaciei, au fost omologate ca înfrângeri ale Chinei, scoruri 0-10.

Citește si...

Cupa României la volei feminin se joacă în weekend la Mioveni

Oana B

Minaur joacă azi în fief-ul campioanei

Mircea M

Gorjencele şi-au aflat adversara din sferturile Cupei României

Vasile.M

Minaur va juca în sferturile de finală cu Bregenz Handball (Austria)

Ionuț Popa

S-au stabilit sferturile Cupei României la handbal feminin

C. Sabău

Pentru al doilea an consecutiv, U-Banca Transilvania câștigă Cupa României!

Oana B

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More