duminică, iunie 26, 2022

Tricolorele, învinse de Ucraina în al doilea meci din Golden League

by Redacția
FOTO CEV

Naționala feminină de volei a României a fost învinsă cu scorul de 3-1 (25-13, 20-25, 25-20, 25-14) de Ucraina, în cel de-al doilea meci din grupa C , Liga Europeană de Aur (Golden League) 2022. În primul meci disputat cu o zi înainte, România s-a impus cu 3-2. Returul s-a disputat tot la Alexandria, din cauza situației din Ucraina.

Meciul a fost dominat de echipa oaspete, care a avut un start fulgerător de partidă, câștigând primul set la 13. În al doilea jucătoarele noastre au fost ”trezite” de antrenorul principal Guillermo Naranjo, astfel că și-au recuperat inspirația, nu au mai făcut ”cadouri” adversarelor, ca în primul meci și au reușit să câștige la 20 și să egaleze situația pe tabelă.

Au jucat pentru România: Buterez (16), Budăi-Ungureanu (14), Matei (10), Roman (8), Spînoche (5), D. Ionescu (2), Miclăuș (1), G. Dan (1), Ariton (1), Zadorojnai (1), M. Radu (-). Nu a jucat: G. Popa. Antrenor: Guillermo Naranjo.

Următorul meci al naționalei României va fi sâmbătă, 28 mai, la Budapesta, contra Ungariei. Partida va începe la ora 19.30.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii