duminică, iunie 26, 2022

Tricolorele și-au aflat adversara din semifinala Golden League

by Redacția
FOTO CEV

Naționala feminină de volei a României va întâlni Cehia, în semifinalele Ligii Europene de Aur.

Calificată în penultimul act încă de miercuri, din postura de câștigătoare a grupei C, România a trebuit să aștepte disputarea ultimelor meciuri din celelalte două serii pentru a-și afla adversara din semifinală. Conform algoritmului CEV, pentru că tricolorele au avut cel mai slab punctaj dintre câștigătoarele de grupă ele urmau să întâlnească în deplasare a doua câștigătoare de grupă ca valoare (semifinalele se dispută într-o singură manșă).

Cehia, a terminat prima fază a competiției cu 9 puncte – față de Franța, care și-a câștigat grupa cu maximum de puncte. Meciul va avea loc la 16 iunie, în Cehia.

În cealaltă semifinală se vor întâlni Franța și Croația, aceasta din urmă fiind formația clasată cel mai bine dintre cele de pe locurile secunde.

Învingătoarele din cele două semifinale se vor întâlni duminică, 19 iunie, în finala competiției , meci care va fi organizat pe terenul câștigătoarei partidei dintre Franța și Croația.

#EuroLeagueW

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii