sâmbătă, august 13, 2022

Tricolorele vor juca împotriva Turciei, în turneul pentru locurile 5-8

by Redacția
📷 FIVB
Naționala feminină de volei a României a fost învinsă de Italia cu scorul de 3-0 (25-15, 25-18, 25-13) în sferturile de finală ale Campionatului Mondial Under 18.

Punctele echipei noastre au fost reușite de Ștefania Cheluță (11), Paula Partnoi (7), Andra Badiu Savu (3), Teodora Iancu (3), Mara Bratu (3), Tara Cristea (2), Beatrice Iliescu (1).

În această seară, de la ora 22.00, ora României, tricolorele vor juca împotriva Turciei în primul meci din cadrul turneului pentru locurile 5-8. În caz de victorie, echipa antrenată de Marius Macarie va juca miercuri pentru locul 5 în lume contra învingătoarei dintre Polonia – Brazilia. În caz de înfrângere, va juca pentru locul 7, împotriva pierzătoarei aceleiași partide.

Toate meciurile de la Campionatul Mondial Under 18 pot fi urmărite în direct la acest link: https://www.youtube.com/c/volleyballworld

Match Report

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii