Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica romania antrenamente

Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica

Tricolorii vor întâlni luni, 4 septembrie, de la ora 21:45, la Podgorica, echipa Muntenegrului, într-o partidă contând pentru preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018.

Echipa națională a susținut antrenamentul oficial pe stadionul din Podgorica cu începere de la ora 19:00 (ora locală). Ședința de pregătire a durat aproximativ o oră și la ea au participat toți 22 de jucători pe care Christoph Daum îi are la dispoziție în Muntenegru.

Înaintea antrenamentului oficial, la arena din Podgorica, a avut loc o conferință de presă la care au participat selecționerul Christoph Daum și căpitanul Vlad Chiricheș.

“Nu este nimic adevărat din ceea ce a apărut în Gazeta Sporturilor. Într-adevăr am avut o discuție cu Ionuț Badea în vestiar, dar nici o legătură cu oficialii din Federaație. A fost o discuție constructivă referitoare la partida cu Armenia, am lămurit anumite aspecte și totul s-a încheiat. Nu ne mai facem calcule de calificare, noi încercăm să jucăm un fotbal bun și să câștigăm contra Muntenegrului”, a declarat Chiricheș.

“Trebuie să ne concentrăm asupra zilei de mâine, ieri nu mai înseamnă nimic. Sunt foarte motivat, ca întotdeauna, să obținem rezultate pentru fotbalul românesc. Muntenegru este o echipă care poate juca în mai multe registre, chiar să facă un presing agresiv, dar am văzut în meciul de pe Cluj Arena că o putem învinge“, a spus selecționerul României, Christoph Daum.

Sportul unește oamenii – Cadoria Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica Iubitorii de sport ofera cele mai multe cadouri 1024x154
Sportul înseamnă sanatate Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica Tricolorii au efectuat antrenamentul oficial la Podgorica sport proiect logo pt link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *