Tricolorii la a doua victorie în precalificările pentru FIBA EuroBasket 2025

by Redacția

Reprezentativa masculina a Romaniei a castigat, in aceasta seara, cea de-a doua confruntare din cadrul Grupei B a FIBA Eurobasket 2025 Pre-Qualifiers, Vulturii pregatiti de selectionerul Dragan Petricevic reusind sa depaseasca selectionata similara a Albaniei, cu scorul de 101-84 (28-29, 24-27, 25-14, 24-14). In urma acestui rezultat, Romania se mentine neinvinsa pe primul loc in Grupa B si urmeaza sa mai sustina in ultima fereastra din vara partidele retur cu Luxemburg si Albania.

Tricolorii au bifat a doua victorie din tot atâtea meciuri, după 73-70 în deplasare cu Luxemburg.

România ocupă primul loc, cu 4 puncte (2 jocuri), urmată de Albania, 3 p (2 j), Luxemburg, 2 p (2 j).

Următorul meci al tricolorilor va avea loc pe 30 iunie, acasă, cu Luxemburgul.

Castigatoarele grupelor din aceasta faza a competitiei si cea mai buna echipa clasata pe locul secund avanseaza in faza a doua de pre-calificare continentala – FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers Second Round, meciurile urmand sa se dispute in alte trei ferestre: august 2022, noiembrie 2022 si februarie 2023.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii