joi, august 18, 2022

Tricolorii U19 pregătiți pentru preliminariile EURO 2022 din Turcia

by Mircea M
FOTO FRF

România U19 a încheiat perioada de cantonament în care s-au pregătit pentru preliminariile EURO 2022 din Turcia. În cele două partide amicale elevii lui Adrian Văsîi s-au duelat cu Cipru U19, pe care i-au învins în ambele meciuri, cu scor 2-0 și 1-0.

Tricolorii U19 vor evolua în luna noiembrie în preliminariile EURO 2022, acolo unde vor întâlni Letonia (10 noiembrie), San Marino (13 noiembrie) și Turcia (16 noiembrie), țara gazdă a turneului. Se califică mai departe la Turul de Elită cele 13 câștigătoare ale grupelor, ocupantele locurilor secunde și cea mai bună echipă de pe locurile 3.

România a învins-o din nou pe Cipru, cu scor 1-0. Marcatorul unicului gol al meciului a fost Alexandru Pantea, care a înscris din penalty în urma unei execuții puternice. Tricolorii au încheiat cele două partide amicale, astfel au terminat și cantonamentul de pregătire înaintea preliminariilor EURO 2022 din Turcia.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii