Tricolorii U21 s-au reunit pentru prima oară sub comanda lui Florin Bratu

România Under 21 a început pregătirea pentru EURO 2023, competiție unde și-a asigurat prezența din postura de țară organizatoare. Primele partide amicale: cu Anglia, pe 3 septembrie, pe stadionul Steaua, și cu Georgia, pe 7 septembrie, la Voluntari.

În această seară, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, a avut loc primul antrenament înainte de partidele cu Anglia și Georgia. A fost prima ședință de pregătire a României U21 sub comanda noului selecționer Florin Bratu.

La antrenament au participat 15 jucători. Din cei 24 de jucători convocați au absentat Ducan, Gyenge, Racovițan, Șerban, Perianu, Oct. Popescu, Ianis Stoica, Miculescu și Petrila. Aceștia vor ajunge în cantonamentul de la Buftea în această seară, mâine și chiar marți dimineață.

Selecționerul Florin Bratu a fost nevoit să facă o modificare în lotul anunțat inițial.

Louis Munteanu s-a accidentat sâmbătă în partida disputată de Fiorentina cu Juventus Torino în campionatul Primavera. Atacantul român a suferit o leziune musculară și a fost înlocuit în minutul 39. Astfel, Munteanu a devenit indisponibil pentru cele două meciuri ale reprezentativei U21 din luna septembrie. În locul său, Bratu a apelat la serviciile lui Alexandru Stoica  de la Unirea Slobozia, atacant care a marcat de trei ori în patru meciuri, în acest debut de sezon de Liga 2.

Citește si...

Schimbări majore la Arcada Galați

Mircea M

Extremă din Canada la Arcada Galați

Mircea M

Pivotul brăilean se întoarce acasă!

Ionuț Popa

Centru din Maroc la Unirea Dej

Mircea M

Minaur a început pregătirile pentru noul sezon

Mircea M

David Ginesta, declarații de la primul antrenament din acest sezon

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More