miercuri, august 17, 2022

Turneu de pregătire la Târgu Jiu

by Redacția

Final de săptămână plin pentru echipa de handbal senioare a CSM Târgu Jiu. Secția de handbal a clubului gorjean va organiza la finalul acestei săptămâni un turneul amical la care au fost invitate să participe alte trei echipe din Divizia A: CNE Râmnicu Vâlcea, CSM Slobozia și CS Activ Prahova Ploiești, toate componente ale Seriei A.

Meciurile găzduite de Sala Sporturilor se vor disputa în perioada 14-16 ianuarie, iar accesul spectatorilor la toate partidele din cadrul turneului este gratuit, dar se va face în anumite condiții.

UPDATE: Echipa CSM București 2 nu mai poate participa la CUPA CSM TÂRGU JIU din cauza cazurilor de COVID-19 înregistrate la nivelul lotului. În locul echipei bucureștene la turneul amical de la Târgu Jiu vine CNE Râmnicu Vâlcea.

După o perioadă mai lungă de antrenamente, cei doi antrenori ai echipei, Liviu Andrieș și Andrei Enache, au ocazia să facă ultimele reglaje în jocul echipei înaintea reluării meciurilor din Seria B a Diviziei A, acolo unde gruparea gorjeană este angrenată în lupta pentru promovare în Liga Florilor. Primul adversar al formației noastre este CNE Râmnicu Vâlcea. Partida este programată vineri, de la ora 17.00. Meciul cu CSM Slobozia se dispută sâmbătă, de la ora 19.00, iar ultima partidă jucată de echipa pregătită de Liviu Andrieș va avea loc duminică, de la ora 13.00.

Dan Ilieș, expert sportiv, coordonator secția de handbal a CSM Târgu Jiu: „Un turneu foarte puternic, la care participă echipe cu tradiție în handbal. Vor fi trei  jocuri foarte puternice în care urmărim diferite formule de joc și pregătim returul de campionat. Este ultimul test pentru a ne da seama unde sunt fetele, dar și pentru a vedea unde mai trebuie să lucrăm. Îi așteptăm pe spectatori să vină să ne susțină”.

CSM Târgu Jiu va relua seria meciurilor oficiale, pe 23 ianuarie, atunci când elevele lui Liviu Andrieș vor juca pe teren propriu cu CSU Universitatea de Vest Timișoara.

Nu doar senioarele au programate meciuri în acest weekend. Și junioarele 2 vor disputa două partide amicale, tot în Sala Sporturilor din Târgu Jiu. Elevele lui Andrei Enache vor juca sâmbătă cu CSM Slatina și duminică cu CSS Severin.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii