Turneu de tenis pentru copii la Targu Jiu

Asociatia Sportiva €œTENISTAR€ Targu Jiu, in parteneriat cu Tennis Europe Junior Tour si Federatia Romana de Tenis, organizeaza in perioada 28 august €“ 2 septembrie 2012 turneul international de tenis de camp adresat copiilor de pana la 12 ani, “Trofeul Municipiului Targu Jiu€, editia I.

Romania organizeaza anual 3 turnee internationale U12, “Tennis Europe Junior Tour”. Anul acesta, primul turneu din calendarul competitional a fost organizat la Bucuresti, al doilea la Timisoara, iar cel de-al treilea se va organiza la Targu Jiu.

La aceste turnee participa sportivi cu varsta de pana la 12 ani, atat din tara cat si din strainatate. In functie de rezultatele obtinute in aceste competitii, sportivii acumuleaza puncte necesare pentru o pozitie cat mai buna in clasamentele internationale. Mai multi sportivi romani au facut salturi considerabile in clasamentul european datorita rezultatelor obtinute in astfel de turnee.

Competitia este inscrisa in calendarul competitional al Federatiei Romane de Tenis si in calendarul international Tennis Europe Junior, toate detaliile legate concurs se afla atat pe site-ul frt.ro, cat si pe tenniseurope.org. Meciurile se vor desfasura la Baza Sportiva Mirual din Targu Jiu, strada Narciselor, nr. 20.

Asociatia Sportiva €œTENISTAR doreste ca aceasta competitie internationala sa devina o traditie la Targu Jiu, in beneficiul iubitorilor de tenis, desi tot mai numerosi sunt organizatorii din alte orase care solicita Federatiei Romane de Tenis licenta pentru acest turneu.sursa:pandurul.ro

Citește si...

Dezvăluirile fără precedent despre Academia Mouratoglou

Oana B

Simona Halep a revenit în țară

Redacția

Transylvania Open: Jaqueline Cristian avansează în turul doi

Oana B

Cinci jucătoare din România, pe tabloul principal la Transylvania Open 2024

Redacția

Simona Halep, suspendată patru ani pentru DOPAJ

Oana B

Agenţia Naţională Anti-Doping anunţă că nu se pronunţă în cazul Simonei Halep

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More