U-Banca Transilvania se impune într-o manieră categorică la Târgu Jiu

U BT Cluj Napoca a obținut un succes la aproape 30 de puncte diferență la Târgu Jiu și pornesc cu moralul ridicat înaintea deplasării din Slovenia.

Chiar dacă U-Banca Transilvania pornea ca favorită certă, CSM Târgu Jiu a încercat să ofere o replică dârză, astfel că tabela indica egalitate după primele cinci minute. Apoi, alb-negrii și-au arătat forța, în special în spațiul de trei secunde, acolo unde Cățe a dominat autoritar situația. De asemenea, Andrija Stipanović a furnizat cu lejeritate puncte. Drept urmare, ne-am distanțat ușor pe tabela de marcaj.

Oaspeții au câștigat primul sfert cu 24-16 și au intrat la cabine sub adăpostul a 13 puncte, 48-35. Mingea a circulat eficient și în a doua repriză, una în care Mihai Silvășan a rulat tot lotul. Din nou, surpriza serii a venit de la Akos Szentkuti, tânărul sportiv evoluând cu mult curaj, la fel cum a făcut-o și împotriva celor de la CSM Ploiești. Szentkuti a înscris inclusiv un coș de la mare distanță și a terminat disputa cu 7 puncte, 4 recuperări și o pasă decisivă. 

U-Banca Transilvania își adjudecă așadar un rezultat pozitiv, scor 91-66, bifând succesul cu numărul 13. Totodată, Richard și compania n-au cedat joc în deplasare în actuala stagiune a Ligii Naționale.

„Mă bucur că am câștigat și că nu avem nicio problemă medicală. E important pentru noi să menținem un ritm bun, chiar dacă meciul a părut ușor. Ne-am făcut partida ușoară prin intensitatea noastră. E important să rămânem sănătoși, deoarece avem două meciuri pe săptămână. Mergem acasă, trebuie să ne odihnim, iar luni vom pleca spre Ljubljana. ” a declarat Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania pentru site-ul oficial al clubului clujean.

Citește si...

Gorjenii și-au asigurat serviciile lui Popa Calotă

Vasile.M

Teodora Popescu, noul pivot al grupării gorjene

Vasile.M

Echipa feminină de volei a Craiovei a fost desfiinţată

Oana B

Dinamo a promovat în Superligă

Oana B

România, la prima victorie în Liga de aur

Mircea M

Dacia Mioveni rămâne în Liga Florilor

Ionuț Popa

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More