U-BT Cluj-Napoca la a zecea victorie consecutivă în campionat

Campioana U-BT Cluj-Napoca a bifat a zecea sa victorie consecutivă în acest sezon al Ligii Naţionale de baschet masculin, 88-85 cu CSO Voluntari, vineri seara, pe teren propriu, în etapa a 12-a .

Trupa antrenată de Ainars Bagatskis a arătat că este una dintre cele mai în formă grupări, oferind un joc combinativ în debutul confruntării. Pe de altă parte, clujenii au răspuns imediat prin Mihai Măciucă, prezent la finalizare. Totuși, oboseala și-a spus cuvântul, iar CSO Voluntari a încheiat în avantaj sfertul inaugural, scor 15-25.

Cu două minute şi 14 secunde înainte de final scorul era egal, 80-80.

Bryce Jones, cu 20 puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive, şi Emanuel Căţe, 11 p, 11 rec, au fost cei mai buni de la ”U”.

Rashard Marque Odomes a fost MVP-ul oaspeţilor, cu 26 p, 4 rec, 4 pd.

„Sincer, nu am făcut un meci prea bun, însă sunt extrem de mândru de felul cum am evoluat în repriza a doua. Este o perioadă complicată din multe puncte de vedere. Ultimele 10-12 zile au fost chiar grele, dar trebuia să ne agățăm de ceva și ne-am agățat de o atitudine extraordinară în repriza a doua. Evident, sunt multe detalii tactice care nu m-au mulțumit, însă în momentul de față e foarte important să ne regăsim foamea de victorii, pe care poate că am pierdut-o puțin cu toții. Trebuie să ne ajutăm unii pe alții să ne găsim motivația, să ne ridicăm împreună. Doar așa vom ieși cu capul sus din perioada următoare, care e grea. Fiecare meci de acum înainte e ca o finală dacă vrem să ne luptăm la primele două locuri. E foarte important să câștigăm meciurile de acasă. Am avut și azi o absență, și anume D.J. Seeley, care e bolnav. Se simte încă destul de rău, dar nu e nimic grav. Karel nu s-a antrenat, are o mică entorsă. Toate aceste lucruri fac parte din viața echipelor și trebuie să depășim orice problemă cu bine. ” Mihai Silvășan, antrenor U-Banca Transilvania

În alt meci, CSM Târgu Jiu a învins-o în deplasare pe CSM Galaţi cu 89-73, condusă de Ethan Devoe Wright, autor a 35 de puncte.

Citește si...

România s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024

Redacția

Întăriri pentru CSM Târgu Jiu

Vasile.M

Florentin Pera va continua la națională

Oana B

Nu s-a luat nicio decizie în privința organizării europeanului din 2026

Ionuț Popa

Handbalul nu va respecta Legea Novak nici în viitorul sezon

Mircea M

Joc dificil pentru gorjence, la Brașov

Vasile.M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More