sâmbătă, august 13, 2022

”U” Cluj s-a calificat la turneul de promovare

by Redacția

Echipa de handbal masculin ”U” Cluj a înregistrat 3 victorii în ultimul turneu al Diviziei A, desfășurat la sfârșitul săptămânii trecute la Odorheiul Secuiesc. Handbaliștii universitari au trecut pe rând de CSU Politehnica Timișoara (39-22), CSM Oradea (34-31) și AHC Potaissa Turda (38-30), terminând pe locul 3 în clasamentul Seriei C, cu 34 de puncte. Primele două poziții sunt ocupate de formațiile ACS Szejke Odorheiu Secuiesc și CSM Sighișoara, ambele cu 36 de puncte.

Cele opt echipe calificate la Turneul de promovare sunt: CSU Pitești, CS Universitatea Craiova, CSM Ploiești, ”U” Cluj, CSM Alexandria, CSM Sighișoara, CS Medgidia și ACS Szejke Odorheiu Secuiesc.

Turneul de promovare pe prima scenă a handbalului masculin românesc va avea loc în perooada 16-18 aprilie, locația urmând a se stabili.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii