UEFA a redus suspendarea de la 3 la 2 ani a clubului Fenerbahce

Fenerbahce, clubul judecat în scandalul meciurilor trucate, a primit o reducere a suspendării din cupele europene de la 3 la 2 ani în care este inclusă şi viitoarea ediţie a Ligii campionilor, în care ar fi avut dreptul să dispute turul 3 preliminar, ultima decizie fiind luată, în apel, luni şi comunicată de UEFA.

uefa-logo„Apelul Fenerbahce SK a fost acceptat parţial. În consecinţă, clubul turc va fi exclus în următoarele 2 cupe europene la care se va califica. Care include şi ediţia 2013/2014 a Ligii campionilor”, se arată în comunicatul instanţei europene.

În schimb, apelul înaintat de Besiktas, celălalt club din Istanbul implicat, de asemenea, în afacerea meciurilor trucate, prin care contesta excluderea sa de la barajul viitoarei ediţii a Europa League de către instanţa de control şi disciplină a UEFA, a fost respins. Sancţionea a fost, aşadar, menţinută.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More