UEFA a redus preturile biletelor la finala Ligii Campionilor

După ce a fost criticată din cauza preţurilor mari la biletele pentru finala Ligii Campionilor de anul trecut, Uniunea Europeană de Fotbal (UEFA) a redus preţul unor locuri pentru ultimul act al ediţiei actuale a competiţiei, care va avea loc pe 19 mai, la Munchen.

Fanii neutri vor putea să achiziţioneze bilete pentru suma de 70 de euro, în comparaţie cu 150 de lire sterline cel mai ieftin tichet la finala din 2010, de pe Wembley, dintre Manchester United şi FC Barcelona.

Cele mai scumpe bilete pentru spectatorii neutri vor costa 370 euro.

Biletele la finala de anul trecut au fost criticate din cauza preţului mare, aproape dublu faţă de cel din 2009.

”A fost o descreştere generală a preÅ£urilor biletelor şi a costurilor de administrare pentru finala de anul acesta, în comparaÅ£ie cu cea de anul trecut”, a precizat UEFA într-un comunicat.

Anul acesta vor fi disponibile, totuşi, mai puÅ£in tichete comparativ cu anul trecut, deoarece capacitatea ”Allianz Arena” este de 62.500 locuri, în timp ce pe Wembley pot intra 86.000 de ani.

Fiecare finalistă va primi câte 17.500 bilete, iar alte 7.000 vor fi alocate publicului neutru. Anul trecut fiecare club a primit câte 25.000 de bilete, iar 11.000 au fost puse în vânzare la liber.

Restul tichetelor vor reveni organizatorilor locali, celor 53 de federaţii naţionale şi partenerilor comerciali ai UEFA.

sursa:AGERPRES

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More