marți, august 16, 2022

Un membru al staff-ului a fost depistat pozitiv în cantonamentul de la Buftea

by Redacția

România U21 continuă pregătirea pentru Campionatul European din 2023, competiție pe care o vom găzdui alături de Georgia. Selecționata pregătită de Florin Bratu va efectua un stagiu de pregătire în sudul Spaniei, unde va întâlni Suedia, pe 7 octombrie, și Mexic, pe 9 octombrie. Ambele partide se vor juca la ora 21:00 și sunt în direct la TVR.

Update ora 21,00

Deși cu rezultate negative la toate testările efectuate anterior intrării în cantonament, un membru al staff-ului medical, kinetoterapeut, a fost depistat pozitiv la testarea COVID RT-PCR efectuată azi dimineață și a părăsit cantonamentul în această seară. Acesta este vaccinat, nu are simptomatologie și a fost negativ în ultimele 10 zile la două testări RT-PCR și una cu test antigen. Toate aceste teste, precum și cel de azi, au fost efectuate conform procedurii interne, nefiind solicitate pentru deplasarea în Spania.

Toți ceilalți, jucătorii și membrii ai staff-ului, au primit rezultate negative în urma testării efectuate în această dimineață.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii