Un nou scandal în voleiul românesc înainte de alegeri

Candidatura lui Dan Gîrleanu la președinția Federației Române de Volei a fost RESPINSĂ! Consiliul Director al Federației Române de Volei a decis că Dan Gîrleanu a adus prejudicii de imagine federației și a respins dosarul depus pentru  funcția de președinte.

Federația Română de Volei a analizat dosarele de candidatură pentru alegerile din data de 30 septembrie, pentru funcția de președinte fiind acceptate doar patru dosare: Gheorghe Vișan (președinte actual), Mihai Duță, Adin Cojocaru și Oana Sârb.

Dan Gîrleanu, fostul medaliat olimpic al României! FRV a precizat că  „Dan Gîrleanu nu a îndeplinit condițiile prevăzute la articolul 81.1 din Statutul FRV.

Ce spune Articolul 81.1 
81.1. Pot candida pentru funcţiile alese ale FRV persoanele fizice care îndeplinesc cumulativ următoarele condiţii: – sunt persoane cu cetăţenie română care nu au suferit condamnări penale (cazier judiciar), nu sunt în perioada efectuării unei sanctiuni disciplinare mai mari de un an dictate de FRV şi sunt ataşate de voleiul românesc prin acțiuni publice care nu prejudiciază imaginea federației și a oficialilor acesteia.

„Nu pot să accept așa ceva. Libera exprimare e un drept constituțional, la fel dreptul de petiționare. Dacă tu critici nu înseamnă că jignești”, a mai spus Gîrleanu. „O să mă adresez justiției, este un abuz în serviciu. Am depus actele la timp. Nu pot să fiu știrbit de un arbitru mediocru care câștigă 6.200 de lei lunar ca indemnizație de merit de la statul român”, a declarat Gîrleanu, pentru gsp.ro.

COMUNICATUL FRVolei:

În urma verificării dosarelor candidaților privind ocuparea funcțiilor de conducere ale F.R.Volei s-a constatat că următorii candidați au îndeplinit condițiile prevăzute la art.81.1 și 82.2 din Statutul F.R.Volei:

Pentru funcția de PREȘEDINTE: VIȘAN Gheorghe, DUȚĂ Mihai, COJOCARU Adin și SÂRB Oana.

Pentru funcția de VICEPREȘEDINTE: BUHĂIANU Cătălin, MEȘCA Darius, DUTĂ Mihai, SÂRB Oana, COJOCARU Adin, VIȘAN Gheorghe și STÎNCEL Marius.

Pentru funcția de MEMBRU: MARIN Mihai, ȘTEFĂNESCU Sergiu, ITU Cornel, ARBUNEA Tudorel, STANCU Petrică, MAGDAȘ Laurențiu, LUNGU Silvian, PEICEA George, MEȘCA Darius, DUȚĂ Mihai, BOTEA Marius, LAZĂR Marius, DOROBANȚU Cristina, GONTEA Nicoleta, BUHĂIANU Cătălin, COJOCARU Adin, MARIN Nicolae, SÂRB Oana, VIȘAN Gheorghe, BACȘIȘ Vladimir, NĂSTASE Lucian, GRAPĂ Florin, IOANOVICI Mihai, STÎNCEL Marius.

Dosarul domnului GÎRLEANU Dan nu a îndeplinit condițiile prevăzute la art.81.1 și 82.2 din Statutul F.R.Volei.” se arată în comunicatul FRVolei.

Citește si...

Știința Explorări, victorie spectaculoasă cu Steaua

Ionuț Popa

Steaua se întoarce fără punct de la Baia Mare

Mircea M

Corona Brașov bifează a 17-a victorie

Oana B

Știința Explorări joacă acasă, cu Steaua

Mircea M

Programul etapei a 19-a, un meci va fi televizat

Mircea M

Laurențiu Lică după victoria de la Zalău

Mircea M

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More