Un nou transfer la CSM Târgu Jiu

CSM Târgu Jiu a reușit parafarea unui nou transfer la echipa de handbal. Bianca Andreea Chetraru, care evoluează pe postul de portar, a semnat cu CSM Târgu Jiu pentru următoarele două sezoane. Handbalista de 22 de ani a evoluat sezonul trecut la CSM Slatina. În Liga Florilor, Andreea Chetraru a evoluat timp de 3 sezoane și la SCM U Craiova.

CSM Târgu Jiu este tot mai aproape de definitivarea lotului pentru sezonul 2023-2024.

Cu o săptămână înainte de reunirea lotului pentru demararea pregătirilor în vederea noului sezon, CSM Târgu Jiu și-a întărit ”poarta” cu o jucătoare care are la activ patru sezoane în Liga Florilor.

În 2019, Andreea Chetraru a fost cooptată de SCM U Craiova, echipă la care a și debutat la nivel de senioare. A evoluat timp de 3 sezoane la echipa din Bănie, în perioada 2019-2022. După cei trei ani petrecuți în Craiova, Andreea a trecut pentru sezonul 2022-2023 la CSM Slatina, iar din vara acestui an a trecut la CSM Târgu Jiu.

 

Citește si...

România a învins Serbia şi s-a calificat în grupele principale

Ionuț Popa

Rezultatele etapei a 8-a în Divizia A1

Mircea M

Câștigătoarea EURO 2024 va încasa 8 milioane de euro

Ionuț Popa

Toate reacțiile după tragerea la sorți a grupelor EURO 2024!

Redacția

România și-a aflat adversarele de la EURO 2024!

Mircea M

Rezultatele de vineri la Campionatul Mondial

Mircea M

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More