Un nou transfer la CSM Târgu Jiu!

by Vasile.M

Alexandra Maria Gavrilă este noul centru al echipei din Târgu Jiu. Născută pe 16 iunie 1995, în București, jucătoarea a semnat cu CSM Târgu Jiu până la finele acestui an. Alexandra Gavrilă poate evolua atât în centru, coordonator de joc, dar și ca inter stânga sau dreapta. Handbalista, în vârstă de 26 de ani, care ultima oară a evoluat la CSM Deva, poate debuta pentru formația gorjeană chiar în meciul de duminică, cu Gloria Bistrița II.

Aflată în lupta pentru promovare în Liga Florilor, echipa antrenată de Liviu Andrieș și Andrei Enache, s-a întărit considerabil pe linia de 9m, prin aducerea unei jucătoare de certă valoare, care are la activ un titlu de campioană a României, cucerit în 2019 cu CSM Râmnicu Vâlcea şi unul de vicecampioană în 2016, alături de SCM Craiova. A fost de două ori finalistă a Cupei României, în 2018 şi 2019, dar şi câştigătoare a Supercupei României în 2020. În plus, cv-ul jucătoarei cu 8 sezoane la activ în Liga Florilor, cuprinde şi meciuri în cupele europene alături de CSM Râmnicu Vâlcea şi SCM Gloria Buzău. Alexandra a evoluat în perioada 2010-2012 pentru naţionala de junioare a României, iar între 2012 şi 2014 pentru naţionala de tineret a României. Pentru cele două naţionale a adunat 65 de meciuri şi 120 de goluri.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii