Un nou transfer la Pandurii !Ezequiel Filippetto a semnat un contract pentru un an

Fundașul central argentinian Ezequiel Filippetto a ajuns la un acord, cu clubul Pandurii Târgu Jiu, unde a semnat un contract pentru un an, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un an.

Ezequiel Filippetto a efectuat vizita medicală la Bucureşti şi s-a alăturat echipei la primul antrenament. Filippetto are 28 de ani şi a jucat în campionatul Argentinei, la Huracan, unde a totalizat peste 50 de meciuri, ultima echipă pentru care a jucat fiind Club Universitario din Bolivia cu care a participat recent la Copa Libertadores şi a ajuns în optimile de finală ale competiţiei, evoluând în opt meciuri la această competiţie sudamericană.

Ezequiel Filippetto s-a născut la Buenos Aires, la 9 decembrie 1987 şi a debutat în fotbal la echipa a doua a celor de la Huracan, după care a evoluat timp de patru sezoane pentru prima echipă a argentinienilor în Primera Division. Acesta a jucat peste 50 de meciuri pentru echipa de prima ligă, Huracan, evoluând la formația sudamericană în perioada 2008 – 2012.

Ultima formaţie pentru care a jucat este Universitario de Sucre din Divizia I din Bolivia, cu care a evoluat în acest sezon la Copa Libertadores, ajungând până în optimile competiţiei.

Citește si...

Frustrare mare la Clubul Sportiv al Armatei

Szabi R

Modificare a calendarului competițional în finalul sezonului

Mircea M

6 regiuni pentru dezvoltarea fotbalului românesc

Oana B

37 de ani de la câștigarea Supercupei Europei!

Redacția

Dani Alves, condamnat la patru ani şi jumătate de închisoare pentru viol

Szabi R

Federația Română de Fotbal împlinește azi 94 de ani

Redacția

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More