marți, august 16, 2022

Un nou transfer pentru CSM Târgu Jiu

INEDIT: Echipă de gemene la Târgu Jiu

by Vasile.M

CSM Târgu Jiu a perfectat transferul Ioanei Daniela Toader. Este sora geamănă a Valentinei Toader. La fel ca sora ei Valentina, și Ioana Daniela evoluează pe același post, cel de pivotIoana a semnat pentru un sezon cu CSM Târgu Jiu, informează site-ul oficial al clubului gorjean.

Astfel, la CSM Târgu Jiu a apărut o situație extrem de interesantă. În acest sezon vor evolua la formația gorjeană gemenele Mădălina și Andreea Olariu, dar și Valentina și Ioana Toader, un lucru mai rar întâlnit în lumea sportului.

Ioana Daniela Toader a început junioratul, împreună cu sora sa, Valentina, la Liceul cu Program Sportiv din Târgu Jiu. La doar 6 luni de la începerea antrenamentelor, a fost convocată, împreună cu sora sa la Centrul Național de Excelență de la Râmnicu Vâlcea, unde au evoluat timp de doi ani. Ioana și Valentina și-au continuat junioratul la HC Activ Plopeni. Cele două au și debutat la Plopeni la nivel de senioare. Împreună au trecut la Danubius Călărași. După sezonul petrecut la Călărași, drumurile celor două s-au despărțit. Valentina a revenit la Târgu Jiu, în timp ce Ioana Daniela a semnat cu CS Dacia Mioveni 2012, echipă cu care a promovat în Liga Florilor.

„Începe un capitol nou pentru mine. Mă întorc acasă după mult timp și sunt fericită că am semnat cu CSM Târgu Jiu, echipa orașului meu de suflet. O echipă cu jucătoare tinere și mult potențial, dornice de performanță.” a declarat Ioana Daniela Toader pentru site-ul oficial al clubului  gorjean.

Citește și...

Acest site utilizează cookie-uri. Folosim cookie-uri pentru a personaliza conținutul site-ului, pentru a analiza traficul și pentru a-ți asigura o experiență cât mai plăcută. Pentru a continua navigarea pe site-ul nostru, te rugam să îți exprimi acordul asupra folosirii acestora. Accept Mai multe detalii