Un pas decisive spre cupele europene!

Pandurii sunt la un pas spre cupele europene. O victorie cu BrasŸovul sambaƒtaƒ ar asigura in mare masura calificarea echipei in Europa League.

Greva facuta de jucatorii Brasovului si refuzul de a se antrena din cauza restantelor salariale , le face usor meciul de sambata cu Pandurii, tot odata stegarii vor san u faca nici deplasarea la Targu jiu in cazul in care salariile nu le sunt achitate sau cel putin o parte din restante.

Ioan Niculaie, Patronul BrasŸovului, Ioan Neculaie, e dezamaƒgit de atitudinea jucaƒtorilor saƒi, mai ales după ce a faƒcut eforturi sa plaƒteasca 600 de mii de euro pentru ca stegarii saƒ ia licenta pentru sezonul viitor. €žNici nu stau la discutii. SŽi voi trimite la echipa a doua pe toti sau pe cei care au fost capii acestei mizerii. Sunt restante de trei luni, mai puteau asŸtepta pentru caƒ nu se punea problema saƒ nu isŸi ia banii panaƒ la urmaƒ. Nu imi vine saƒ cred. Nu voi accepta sub nici o formaƒ asŸa ceva. Masurile vor fi drastice! a anuntat seful Brasovului, citat de Mediafax. 

Pandurii – FC BrasŸov, sambataƒ ora 17, Stadion Municipal Tg-Jiu.

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More