Ungaria-România se joacă fără spectatori

Meciul de pe 22 martie, de la Budapesta, Ungaria-România, din preliminariile Campionatului Mondial 2014, se joacă fără specatori, hotărârea FIFA rămâne neschimbată.

ungaria romania se joaca fara spectatoriFederaţia Maghiară a făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină a FIFA, dar Comisia de Apel a forului mondial a analizat cazul şi a decis să menţină sancţiunea acordată.

Pe 8 ianuarie, FIFA anunţa că Ungaria va trebui să joace un meci cu porţile închise, drept pedeapsă pentru lozincile şi bannerele antisemite ale galeriei maghiare de la un meci din august 2012, între Ungaria şi Israel, jucat la Budapesta.

Ungurii îşi vor căuta dreptatea la TAS

Tot atunci, Federaţia Maghiară de Fotbal (MLSZ) a fost amendată cu 40.000 de franci elveţieni.

Ungaria a anunţat că nu se opreşte aici şi va contesta decizia FIFA la TAS, unde va cere şi despăgubiri din partea federaţiei internaţionale, pentru pierderile suferite din imposibilitatea de a vinde bilete la un meci de o importanţă crucială pentru calificare, cum este cel cu România

Citește si...

Doliu în fotbal: A încetat din viaţă legendarul Bobby Charlton

C. Sabău

Peste 300 de participanți la București, la ediția inaugurală UEFA Academy Summit

Oana B

Arbitrul desemnat să judece la TAS procesul de licențiere al FC Brașov s-a retras

Ionuț Popa

Daniel Pancu, noul selecționer al României U21!

Redacția

3 arbitri români promovați de UEFA

Oana B

Arbitrii români joacă la pariuri! Un arbitru din Baia Mare pe listă!

Oana B

Leave a Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More